«Δελφίνια Πτολεμαΐδας»: Δυναμικό παρόν με 18 αθλητές στο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης



Στις 5/7 έως 8/7 διεξήχθη το πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης .Τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ έδωσαν δυναμικό παρόν με 18 αθλητές. Κατάλληλα προετοιμασμένοι όλη την χρονιά από τον προπονητή κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Δ. μέσα στην πισίνα αλλά και τον γυμναστή μας κ.ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ Π. Κατάφεραν να δείξουν σε όλη την Ελλάδα πόσο δυνατή ομάδα είναι στην κολύμβηση .Ανάμεσα σε 42 ομάδες κέρδισαν επάξια την 8η θέση στην γενική κατάταξη Ανδρών -Γυναικών με 229.5 βαθμούς ( τρίτη ομάδα στις κατηγορίες Παίδων -Κορασίδων) αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από την Ομοσπονδία αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το τρίπτυχο Διοίκηση Αθλητές Προπονητές λειτουργώντας σε υψηλά στάνταρ όλη την χρονιά έδωσε αυτό το αποτέλεσμα και έτσι τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ μας αποτελούν μια από τις σημαντικές δυνάμεις στον χώρο της τεχνικής κολύμβησης.

Το γεγονός ότι κατέρριψαν 2 πανελληνία ρεκόρ, κατέκτησαν 15 μετάλλια (6 χρυσά 7 αργυρά 2 χάλκινα) συν του ότι όλοι οι αθλητές κατάφεραν να μπουν στις βαθμολογούμενες οκτάδες των αγωνισμάτων του πρωταθλήματος αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδος στον χώρο της κολύμβησης.

Οι αθλητές της ομάδος είναι:

ΡΑΔΟΥΝΙΣΛΗΣ Α
ΤΣΙΒΕΛΕΙΔΗΣ Γ
ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ Ε
ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Π
ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Χ
ΣΠΑΝΟΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σ
ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ
ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ Σ
ΜΠΛΟΥΦΑΣ Σ
ΧΑΡΜΠΑ Χ
ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗ Α
ΜΠΕΚΕΡΙΔΟΥ Π
ΜΠΕΚΕΡΙΔΟΥ Δ
ΤΟΠΟΥΖΗ Μ
ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ Μ
ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΥ Ε
ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΥ Ν
ΚΟΣΤΕΑ Θ

Την ομάδα συνόδευαν οι έφοροι ΓΙΑΝΝΑΚΙΝΑ Δ. και ΡΑΔΟΥΝΙΣΛΗΣ Ζ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.