Τι λένε οι ιδρυτές της Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων για τον κόσμο της Κοζάνης και για τη μεγάλη συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο



Η Egnatia Aviation υποδέχεται την πρώτη σειρά εκπαιδευόμενων πιλότων της στο εκπαιδευτικό κέντρο της Κοζάνης.

Πρόκειται για την πρώτη ομάδα εκπαιδευόμενων πιλότων της Iraqi Airways που αριθμεί 52 άτομα η οποία θα εμπλουτιστεί με άλλους 26 τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες της Egnatia Aviation ο κόσμος της Κοζάνης αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την εταιρία, κάνοντάς τους να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

Για το λόγο αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης θα διοργανωθεί μεγάλη συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από την συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018 στα γραφεία της εταιρίας στην Κοζάνη:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τι λένε οι ιδρυτές της Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων για τον κόσμο της Κοζάνης και για τη μεγάλη συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.