Αν η κυβέρνηση πάει κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού σημαίνει ότι δεν σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας – Του Παπαδόπουλου Χαράλαμπου

Του Παπαδόπουλου Χαράλαμπου, καθηγητή Χημικού στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών:

Άκουσα με έκπληξη τον πρωθυπουργό να λέει ότι για την συμφωνία με τα Σκόπια θα πάει κόντρα στο ρεύμα. Από την έκφραση του πρωθυπουργού καταλάβαινες ότι το ρεύμα που θα πάει κόντρα είναι μεγάλο και είναι φυσικά η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Πριν ακριβώς από την ομιλία του πρωθυπουργού έδειχνε η τηλεόραση ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 70% των Ελλήνων (86% στην Μακεδονία) διαφωνεί με την συμφωνία και μόλις το 12% βλέπει κάπως θετικά την συμφωνία με τα Σκόπια. Και μου ήλθε αμέσως η σκέψη, καλά η Ελλάδα δημοκρατία δεν έχει; Στην δημοκρατία η κυβέρνηση από τον λαό δεν παίρνει την εξουσία και για χάρη του και προς το συμφέρον του και αυτά που θέλει ο κυρίαρχος λαός δεν εκτελεί η κάθε κυβέρνηση ;

Ναι, μπορεί να πάει κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού μια κυβέρνηση σε ένα φασιστικό καθεστώς. Πήγαινε κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού η χούντα των συνταγματαρχών και απαγόρευε διαδηλώσεις, πορείες, ελευθερία του λόγου, ελευθεροτυπία. Δεν την ενδιέφερε τι ήθελε ο λαός, ούτε και τον ρωτούσε και έκαμνε ότι ήθελε.

Πήγαινε κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού η σοβιετική εξουσία των κομμουνιστών που στα 70 χρόνια που κυβέρνησε την πρώην Σοβιετική Ένωση εφάρμοσε ένα φασιστικό καθεστώς τρόμου και βίας και σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους με την κατηγορία ότι ήταν … φασίστες.

Σε μια δημοκρατία όμως όπως η Ελλάδα κάθε κυβέρνηση εκλέγεται από τον λαό για να αφουγκράζεται αυτά που θέλει ο λαός και αυτά εφαρμόζει. Αν ο πρωθυπουργός αμφιβάλλει για τις δημοσκοπήσεις, αν δεν βεβαιώθηκε από τα πολυπληθή συλλαλητήρια και τις πορείες για το ποια είναι η επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού πρέπει να κάνει δημοψήφισμα, όπως το προβλέπει και το σύνταγμα, και ότι αποφασίσει ο λαός αυτό και να εκτελέσει.

Το να πηγαίνει κόντρα η κυβέρνηση σ’ αυτό που επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αποτελεί καταπάτηση του όρκου που έδωσε ότι θα σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας. Βέβαια πολλοί στην κυβέρνηση δεν ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο επειδή δηλώνουν δημόσια ότι είναι άθεοι, κάπου όμως ορκίστηκαν. Ποτέ στην χιλιάδων χρόνων ιστορία του ελληνισμού δεν είχαμε ηγέτες να δηλώνουν δημόσια ότι είναι άθεοι. Ακόμα και στην αρχαία Αθήνα εκεί όπου γεννήθηκε η δημοκρατία όσοι δήλωναν δημόσια ότι δεν σέβονται τους πατρώους θεούς δεν είχαν δικαίωμα να κατέχουν κυβερνητικές θέσεις. Και για να πούμε και το αστείο η Αγία Γραφή άφρονες-άμυαλους δυο ανθρώπους μόνο ονομάζει, τον άθεο κι αυτόν που επειδή έχει πολλά πλούτη πιστεύει ότι θα ζήσει πολλά χρόνια ευτυχισμένος.

Προσπαθούν να μας ξεγελάσουν η κυβέρνηση με την Ν.Δ. και μας δείχνουν ότι δήθεν μαλώνουν μεταξύ τους, ότι βρίζονται, λασπολογούνται για την συμφωνία με τα Σκόπια. Αν πραγματικά διαφωνούσε η Ν.Δ. γιατί δεν παραιτήθηκαν όλοι οι βουλευτές της ; Ή δεν άξιζε να το κάνουν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ;Ας μην κουράζονται άδικα. Έξυπνο είναι το κόλπο αλλά δεν θα περάσει. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας με την ιστορικά λάθος, άδικη για την Ελλάδα και παράνομη συμφωνία με τα Σκόπια που υπέγραψαν δεν αφορά την κυβέρνηση και την Ν.Δ. Αφορά μόνο τους χιλιάδες ήρωες από όλη την Ελλάδα που τα κόκκαλά τους είναι θαμμένα στα ιερά χώματα της μιας και μόνο μιας ελληνικής Μακεδονίας για να είναι η Μακεδονία ελεύθερη και ενωμένη με την Ελλάδα.

Αυτοί οι ήρωες δεν δίνουν το δικαίωμα σε καμία κυβέρνηση είτε δημοκρατική είτε όχι να υπογράψει να ξανασκλαβωθεί η Μακεδονία επειδή έτσι επιθυμεί το οποιοδήποτε ΝΑΤΟ.

Νομίζει το ΝΑΤΟ ότι η Ελλάδα είναι όπως η πρώην Γιουγκοσλαβία που διέλυσαν ; Η πρώην Γιουγκοσλαβία ήταν μια ομοσπονδία διαφορετικών λαών, Σέρβων, Κροατών, Σλοβένων κλπ ενώ στην Ελλάδα από την μια άκρη μέχρι την άλλη κατοικούν Έλληνες. Αυτό το φωνάζουν ακόμα και οι πέτρες. Πόσο τυφλός πρέπει να είναι κάποιος για να υπογράψει ότι οι Σλάβοι-Σκοπιανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων -Μακεδόνων ; Κι ας αφήσουν τις δικαιολογίες ότι έφταιξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και ότι όλες οι χώρες τους έλεγαν Μακεδόνες. Καμία σημασία δεν είχαν όλα αυτά και το ήξερε αυτό η κυβέρνηση αν αυτοί δεν ξεπουλούσαν την Μακεδονία με την υπογραφή τους.

2 σχόλια στο άρθρο “Αν η κυβέρνηση πάει κόντρα στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού σημαίνει ότι δεν σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας – Του Παπαδόπουλου Χαράλαμπου

  1. Αυτό αν το έγραφες στην τρίτη δημοτικού,θα σου έλεγε μπράβο ο δάσκαλός σου!Και θα το βαθμολογούσε με άριστα!

  2. Οι δοσίλογοι σκοπιανοτσολιάδες δεν νοιώθουν. Να γεμίζουν οι σαπκοιλιές τους από το νάτο κοιτάνε, τίποτε άλλο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.