Λαϊκή βραδιά από τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Κοζάνης Ωμέγα με ζωντανή «αδρεναλίνη» και εκπλήξεις



Μια μοναδική λαϊκή βραδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος Κοζάνης Ωμέγα με ζωντανή “αδρεναλίνη”, καυτές παρουσίες, ομιχλώδεις τύπους, λιμανίσιες περιστάσεις και μαχητές του σαλονιού!

Με αεροσφαιριστές από την πόλη των Ιωαννίνων(ICF-MAC και Tzedes airsoft AC),τους ΑΚΡΙΤΕΣ-MAC Φλώρινας και την Ομάδα Αεροσφαίρισης Βεροιας (Ο.Α.Β) ξεκίνησε ένας ιλλιγιώδης αγώνας για επικράτηση με πολλά πειράγματα και σατανικό σενάριο.

ΣΕΝΑΡΙΟ

Στο Δουκάτο της Στρατικίας ζούσε η διάδοχος του Θρόνου Ισιδώρα βαν Συστέμα που όλοι πίστευαν ότι με τις δυνάμεις που είχε το κράτος της θα κυριαρχούσε στην Χερσόνησο του Αρίνταγα.Πολλά άλλα βασίλεια και χώρες εποφθαλμιούσαν την δύναμη που θα περιέρχονταν στα χέρια της.Πολλοί προσπάθησαν να συνάψουν συμμαχία προσφέροντας πρώτες ύλες,πλούτο,διευκολύνσεις και ακόμα και γάμο στην ανερχόμενη βασίλισσα.Ο πατέρας της Βανζέλ φον Ακρίτ ο Β’ δεν επιθυμούσε η κόρη του να κακοπέσει παρά μόνο να κυβερνήσει με πυγμή σαν γιος.Πρόσφατα ο πρίγκηπας της Μεγάλης Λίμνης,Σταύρος ο ΣΤ΄,ο Διαβολόκαρδος είχε νιώσει την απόρριψη της όμορφης πριγκίπισσας και ήταν εκνευρισμένος .Η πιθανότητα λόγω της θέσης και των εξελιγμένων τεχνολογικά όπλων του Δουκάτου της Στρατικίας να καταβροχθίσει τα γύρω βασίλεια ήταν σίγουρη.Αυτό απαιτούσε συμμαχίες.

Ο Σταύρος ο ΣΤ΄έδρασε.Οργάνωσε συνάντηση κορυφής με τον ηγέτη της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Φανών του οίκου των Σουρντ, Ιορδάνη Καβαλάρη ώστε να βρουν τρόπο να κόψουν την άνοδο της Στρατικίας.Το κλειδί λοιπόν ήταν η Βασίλισσα.Ο Καβαλάρης πρότεινε να χρησιμοποιήσουν τον δαιμονικό νομπελίστα ιατρό της χώρας του,τον διαβόητο Σαλβατόρε Παυλίτο ντε λα Γαύρο που η ενασχόληση του με βιολογικούς παράγοντες ήταν παγκοσμίως γνωστή.Το σχέδιο καταστρώθηκε.Οι πτωχοί και λαϊκοί σύμμαχοι συμφώνησαν.Ένας ειδικός βιολογικός παράγοντας θα έκανε την καρδιά της πριγκίπισσας να αλυχτά από έρωτα.

Εν τω μεταξύ κατάσκοποι των Φερώνων(Βέροια),ενός κράτους ανυπότακτου έμαθαν για την συμμαχία και την κελάηδησαν στον Βανζέλ φον Ακρίτ τον Β΄!!!Εξοργισμένος αυτός έταξε στους Φέρωνες συμμαχία και το χέρι της πριγκίπισσας στον βασιλιά τους τον ΖανΛουί ντε Πολυμέρ.Το κακό όμως είχε γίνει.Η πριγκίπισσα ερωτεύτηκε έναν αξιωματικό της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Φανών(Αλεξάντερ ΤΖέδιους).Και το κυνήγι άρχισε.

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα δεν είναι συμπτωματική).

Στο τέλος οι αντιμαχόμενοι επέδραμαν σε γνωστή ταβέρνα της πόλης για να υπογράψουν την …ανακωχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.