Φτάνουν στην Κοζάνη οι πρώτοι 52 υποψήφιοι πιλότοι για να ξεκινήσουν τα μαθήματα στην Egnatia AviationΦτάνουν σήμερα το βράδυ (Τρίτη 10 Ιουλίου 2018), οι 52 υποψήφιοι πιλότοι για να ξεκινήσουν τα μαθήματα στην εταιρεία ελληνικών συμφερόντων Egnatia Aviation, που υποκατάστημα της θα λειτουργεί πλεον στην πόλη της Κοζάνης.

Η εταιρία που έχει έδρα την Καβάλα, επεκτείνει τις δραστηριότητές της, επιλέγοντας το αεροδρόμιο της Κοζάνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης, ενώ στα άμεσα σχέδια της εκτός από την σχολή θα κατασκευάσει τις εγκαταστάσεις της σε μια έκταση 2000 στρεμμάτων, επενδύοντας κεφάλαια ύψους 7,5 εκ ευρώ.

Η Egnatia Aviation έχει ήδη εγκατασταθεί στην πόλη της Κοζάνης και θα εκπαιδεύσει τους υποψήφιους πιλότους για λογαριασμό της Iraqi Airways.

Οι υποψήφιοι πιλότοι θα παραμείνουν για την ολοκλήρωση των σπουδών τους 17 μήνες, ενώ η πρακτική εξάσκησή τους θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

2 σχόλια στο άρθρο “Φτάνουν στην Κοζάνη οι πρώτοι 52 υποψήφιοι πιλότοι για να ξεκινήσουν τα μαθήματα στην Egnatia Aviation

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.