Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κοζάνη – Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τη στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη



Mε στόχο τη στήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη, ο Δήμος Κοζάνης και το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη συνεργασία της Ελληνική Αστυνομία και της Εκπαίδευσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Την Τετάρτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, του Πρόεδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου και συνεργατών του , του Αστυνομικού Δ/ντη Κοζάνης Χαράλαμπου Θεοχάρη, του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας Γιώργου Σιαμπανόπουλου, του Προϊσταμένου Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Σούλιου, της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης Ευαγγελίας Μαστοροδήμου και του Συντονιστή δράσεων της Άρσις Κοζάνης Δημήτρη Λεούδη.

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας, για το οποίο όπως τόνισαν τόσο ο Δήμαρχος Κοζάνης όσο και ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», θα δώσει άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.