Γιόρτασαν τα 30 χρόνια αθλητικής παρουσίας της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

Στο στολίδι της πόλης μας, στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης επέλεξε να γιορτάσει ο σύλλογός μας, Η Μακεοδνική Δύναμη Κοζάνης, τα 30 χρόνια απο την ίδρυση του.

Μπροστά σε φίλους, γονείς, αθλητές και καλεσμένους, παρουσιάστηκαν επιδείξεις όλων των Αθλημάτων που καλλιεργεί στα τμήματά του ο σύλλογός μας. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ , ΡΥΘΜΙΚΗ , ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ , ΜΠΑΛΈΤΟ περιελάμβανε το τετράωρο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι γυμναστές μας για αυτην την αθλητική γιορτή.

Στην έναρξη του προγράμματος έγινε μια μικρή αναφορά των όσων έπραξε στα 30 χρόνια ο σύλλογος. Πολλά παιδιά πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια απο τα τμήματα του, δημιουργώντας μια αθλητική παιδεία στους νέους της περιοχής και μαθαίνοντας στους αθλητές τον σεβασμό ,την πειθαρχία, την υπομονή και επιμονή, την εργατικότητα και βέβαια την αγάπη για το σώμα τους. Σε αγωνιστικό επίπεδο κατάφερε να αναδείξει

5 παγκόσμιους πρωταθλητές ,12 πανευρωπαϊκές διακρίσεις, 2 μεσογειακές, 2 βαλκανικές και περισσότερα απο 300 πανελλήνια μετάλλια.

Ακολούθησαν βραβεύσεις των πρωταθλητών για το έτος 2017 -2018 καθώς και ανθρώπων που στηρίζουν τον Σύλλογο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές του που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα των επιδείξεων, τους γυμναστές και προπονητές για το δημιουργικό της γιορτής και επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Κοζάνης και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν Κύριο Ιωαννίδη Ιωάννη που έδωσε το παρόν και είναι πρόθυμος να στηρίξει κάθε αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογός μας! Ραντεβού πάλι τον Σεπτέμβριο, για να διανύσουμε την τέταρτη Δεκαετία.

2 σχόλια στο άρθρο “Γιόρτασαν τα 30 χρόνια αθλητικής παρουσίας της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. Μπράβο σας κ φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.