Αθώα η τότε Αντιδήμαρχος Κοζάνης Ελένη Τασοπούλου και οι 2 κτηνίατροι του Δήμου για την υπόθεση του Καταφυγίου Αδέσποτων ζώων Κοζάνης

Πριν από περίπου 2,5 χρόνια ο Δήμος Κοζάνης, η τότε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος συνάδελφος και φίλη Ελένη Τασοπούλου, οι δύο κτηνίατροι του Δήμου και εγώ δεχτήκαμε μια άνευ προηγούμενου, συκοφαντική, ακραία «επίθεση» για την κατάσταση στο Καταφύγιο αδέσποτων, το μοναδικό να θυμίσω αδειοδοτημένο στη Δυτική Μακεδονία και από τα ελάχιστα στην Ελλάδα, που οδήγησε και σε ποινική δίωξη, ώστε να αναζητηθούν αν υπάρχουν ευθύνες. Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι ο Δήμος Κοζάνης εφαρμόζει πλήρως την κείμενη νομοθεσία και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ευζωία των ζώων.

Ακολούθησαν ύβρεις, χυδαιότητες, κατάρες και πολλά άλλα, τα οποία πολλοί τα θυμάστε.

Σήμερα όμως έφτασε η ημέρα της αλήθειας!

Το Δικαστήριο, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία, ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ την Ελένη Τασοπούλου και τους δύο κτηνιάτρους, αθωώνοντας τους από κάθε κατηγορία, αποδεχόμενο αυτό που λέγαμε από την αρχή, πως η κατάσταση στο Καταφύγιο ήταν και είναι η καλύτερη δυνατή ενώ η διαχείριση του γίνεται με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Το ζήτημα της διαχείρισης των αδεσπότων είναι μεγάλο σε όλη την Ελλάδα. Ο Δήμος Κοζάνης, με απόλυτη ευθύνη έναντι των πολιτών αλλά και στην ευζωία των ζώων , έκανε, κάνει και θα κάνει ότι μπορεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του για να το αντιμετωπίσει.

Δήμαρχος Κοζάνης
Λευτέρης Ιωαννίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αθώα η τότε Αντιδήμαρχος Κοζάνης Ελένη Τασοπούλου και οι 2 κτηνίατροι του Δήμου για την υπόθεση του Καταφυγίου Αδέσποτων ζώων Κοζάνης

  1. Η πλεκτάνη που σας έστησαν η γνωστοί πλέον σε όλη την κοινωνία για να φάνε κροκετες τελικά δεν τους βγήκε.
    Ντεμεκ ενδιαφέρονται για τα αδέσποτα ου ρε….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.