Το στοίχημα της ημέρας: Ο Μακόναχι και το παιδί που δεν σκοράρει



Καθημερινά Prosvoro, Germanos και Ivic συζητούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χιούμορ, απόψεις, στατιστικά και προτάσεις μπαίνουν στο… μίξερ για να βγει το «Στοίχημα της Ημέρας».

Συντονίζει ο Journalist:

Συγχαρητήρια παλληκάρια μου, την ώρα που όλος ο ντουνιάς έκλαιγε τα λεφτά που κατέληγαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εταιριών, εμείς βγήκαμε από πάνω με τα ειδικά στοιχήματα.

Πάμε και στα σημερινά γιατί αργήσαμε ήδη και ο κόσμος θα περιμένει. Ξέρετε έχετε μαζέψει γύρω στους επτά (7) αναγνώστες που αγωνιούν!

Σουηδία – Νότια Κορέα

Ο Prosvoro θεωρεί πως η Σουηδία θα είναι η απογοήτευση του φετινού τουρνουά. Μάλλον το παιδί δεν θα έχει δει την Κορέα, γι αυτό τα λέει αυτά.

Και που να τους δει δηλαδή, εδώ ο προπονητής αποφάσισε να αλλάξει φανέλες στους ποδοσφαιριστές του για να μην τους γνωρίζουν οι Σουηδοί. «Αφού μας θεωρείτε όλους ίδιους, πάρτε τα τώρα»! Γίνονται αυτά το 2018; Κι όμως!

«Ούτε για μένα είναι φαβορί οι Σουηδοί», ο Germanos συμφωνεί με τον Prosv και η ατμόσφαιρα αρχίζει να… μυρίζει κόντρα του φαβορί στο παιχνίδι!

«Η Νότιος Κορέα έχει συνηθίσει να μην φοβίζει, όμως αυτό είναι κάτι που την κάνει εξαιρετικά επικίνδυνη για αυτό το παιχνίδι, πιο επικίνδυνη και από την προσπάθεια να προφέρει κάποιος τα ονόματα των παικτών της χωρίς λάθος και με άπταιστο στυλ» Με τέτοια επιχειρηματολογία από τον Germano, νομίζω πείσθηκαν πλέον όλοι!

Βέλγιο – Παναμάς

«Παναμάς! Εχετε δει την ταινία sahara Και το κόλπο του Μάθιου Μακόναχι; Αυτό μου θυμίζει ο Παναμάς». Άλλη μια ποδοσφαιρική συζήτηση ξεκινά από τον Germano.

Λίγο μετά, συνεχίζονται αυτή την άψογη ποδοσφαιρική ανάλυση, μας μίλησε και για την διώρυγα. Καταλήγοντας (τι; Νομίζατε δεν θα καταλήξει κάπου; Γελιέστε, όλα είχαν συνοχή στο μυαλό του. Και μόνο εκεί!).

«Δεν ήξερα πως έχουν ποδοσφαιρική ομάδα, 4-0 το Βέλγιο». Μιλάμε για ακόμη πιο ακλόνητο επιχείρημα από το Σουηδία – Κορέα. Δεν τους ξέρω, άρα θα χάσουν.

Με το σκορ πάντως συμφωνεί και ο Prosv. Τέτοια φουρνιά το Βέλγιο, απέναντι σε αδύναμο αντίπαλο, ίσως δούμε όντως πολλά γκολ. Και 4-1 και 5-2 και 5-0. Όλα μέσα.

Δηλαδή και over 3,5 στοιχηματικά.

Τυνησία – Αγγλία

Οι αναλύσεις επιπέδου συνεχίστηκαν, με τον Prosvoro να παίρνει τώρα τη σκυτάλη. «Η Αγγλία άφησε το 4-4-2 που έπαιζε τα τελευταία 400 χρόνια και θα παίξει με 3-5-2 και βάρος στις στημένες φάσεις. Να ρίξουμε κανέναν στόπερ για anytime;» σημείωσε και έψαξε την πιθανή ενδεκάδα και τους κεντρικούς αμυντικούς.

Σταμάτησε σε ένα όνομα. Στόουνς. Του έκανε κλικ. Να πάρει φόρα ο μικρός, να σηκωθεί σε ένα κόρνερ και να τη στείλει μέσα. Αρχισε να ψάχνει τα στατιστικά του. Δεν μπορεί, θα βάζει 4,5 γκολ με κεφαλιές τον χρόνο.

Και ψάχνει, και ψάχνει, και συνεχίζει να ψάχνει. Μηδέν! Το παλικάρι τελευταία φορά που έβαλε γκολ πρέπει να ήταν στον τελικό πέμπτης – έκτης στο δημοτικό!

Έλα εντάξει, υπερβολικοί είμαστε. Εχει βάλει άλλο ένα, τον Απρίλιο του 2015, σε ένα Εβερντον – Μάντσεστερ Γιουν. Ένα γκολ σε 189 αγώνες. Μεγάλος γκολτζής! Μόνο αν το έχεις δει σε όνειρο και μάλιστα δύο φορές, να είσαι βέβαιος, τον ρίχνεις για anytime. Και ας επιμένει ο Prosv..

Ο Germanos από την άλλη πάει σε πιο λογικές επιλογές, όπως το Ντέλε Αλι κοντά στο 3.00 ή το over 11 στα κόρνερ της αναμέτρησης, στο 3,20 αφού περιμένει από την ομάδα του Σάουθγκεϊτ να δώσει μεγάλη έμφαση στην πλαγιοκόπηση.

Αρχική Κάβα: 150 μονάδες
Κάβα 17/6: 140,5 μονάδες
Επιστροφές από 17/6/: 22,35 μονάδες
Υπόλοιπο: 162,85 μονάδες

Πρόταση Ημέρας:
Σουηδία – Νότια Κορέα 2dnb (2.75) επί 6.35 μονάδες
Βέλγιο – Παναμάς over 3,5 (2.75) επί 6.5 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 150 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσειςτων αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.