Εσχάτη προδοσία – Γράφει ο Βαξεβάνος Θεόδωρος

Είναι αναγκαίο η ελληνική κοινωνία να ωριμάσει και να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, αν πραγματικά επιθυμεί την πρόοδο και την ευημερία της, Αυτό όμως απαιτεί καλλιεργημένη αντίληψη και αυτοματοποιημένα αντανακλαστικά, για να καταλαβαίνει τα άτιμα και ανήθικα παιχνίδια που παίζονται πίσω και πάνω από την πλάτη της και να μη γίνεται, τόσο εύκολα, υποχείριο και παίγνιο του κάθε ανέντιμου τσαρλατάνου και πολιτικού απατεώνα.

Το τελευταίο διάστημα τα κυριολεκτικά άθλια ΜΜΕ, μαζί με τους ιπποκόμους τους, επιχειρούν ξεδιάντροπα την εξηλιθίωση, αποβλάκωση, την πνευματική αποχαύνωση της κοινής γνώμης, που δυστυχώς την πετυχαίνουν με απόλυτη ακρίβεια. Τις πταίει; όπως θα ‘λεγε και ο Τρικούπης. Μήπως η άγνοια, μήπως η αδιαφορία, μήπως ο εγωκεντρισμός, ο ατομισμός; Ο καθένας μας οφείλει να δώσει την απάντηση για τον εαυτό του και να την δεχτεί όσο σκληρή κι αν είναι.

Φίλε συνέλληνα, δεν είναι τυχαία η ώρα που επέλεξαν οι Αριστεροί απατεώνες να προωθήσουν το Σκοπιανό θέμα. Η επιλογή έγινε την ώρα που στο άνδρο της ακολασίας ψήφιζαν τα 88 προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης ή το τέταρτο μνημόνιο. Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις(ας τις πει ο Θεός) ψήφισαν από ένα μνημόνιο οι Αριστεροφασίστες ψήφισαν και δεύτερο, το οποίο βάζει την ταφόπλακα στον ελληνισμό, είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον ελληνικό λαό.

Κανείς Έλληνας δε χρειάζεται να ανησυχεί για το Σκοπιανό η συμφωνία που θέλουν να υπογράψουν οι Τσιπροκαμένοι έχει πολλές αντιφάσεις και δεν πρόκειται να έχει ισχύ. Αν υπάρξουν πουλημένοι και υπογράψουν αυτές τις ανόητες ασάφειες η υπογραφή θα ισχύει μόνο για τους ίδιους και δεν εκπροσωπούν σε καμιά περίπτωση τον ελληνικό λαό. Άλλωστε ο λαός έστειλε σαφέστατα μηνύματα με τα πρωτοφανή συλλαλητήρια, οποιαδήποτε άλλη ενέργεια για το συγκεκριμένο θέμα είναι περιττή.

Η επιτομή του θέματος είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μακεδονικό έθνος ούτε και μακεδονική γλώσσα, Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ότι φαίνονται. Τον 8ο αιώνα οι Γυφτοσλαβαλβανοί εγκαταστάθηκαν σε μια μικρή περιοχή της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας. Ο Κύριλλος και Μεθόδιος, που ήταν Βυζαντινοί ιεροκήρυκες, για να τους εκπολιτίσουν και να εξαπλώσουν τον χριστιανισμό επινόησαν και τους χάρισαν το κυριλλικό αλφάβητα βασιζόμενο,βέβαια, στο ελληνικό. Τώρα τι σχέση μπορεί αυτοί να έχουν με μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα προσωπικά δε γνωρίζω καλό θα ήταν να μας απαντήσει ο Τσίπρας και οι όμοιοι του! Εκτός από τους γιαλαντζήδες, όλοι οι ιστορικοί, οι γλωσσολόγοι, οι αρχαιολόγοι και γενικά οι γνήσιοι επιστήμονες, απ’ όλο τον κόσμο, γνωρίζουν ποια είναι η ιστορική αλήθεια. Αυτό σημαίνει πως αν υπήρχε η διάθεση και η θέληση να δοθεί ουσιαστική λύση θα είχε δοθεί εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί σήμερα, να συγκροτηθεί επιτροπή με αξιόλογους Έλληνες επιστήμονες, δόξα το Θεό υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι θα προσφύγουν στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης και να δώσουν ένα τέλος σ’ αυτήν την αηδία. Υπάρχουν άπειρα και ατράνταχτα επιχειρήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να διαψεύσουν τα σαθρά, ατεκμηρίωτα και ανόητα των Σκοπιανών. Βέβαια, δε χρειάζεται και πολλά να κάνουν, γιατί τα αναφέρει όλα ο μεγαλύτερος ιστορικός της ανθρωπότητας, ο Ηρόδοτος Τώρα, αν οι Σκοπιανοί αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα πολιτισμικής συνοχής είναι δικό τους πρόβλημα που πρέπει κάποτε να το επιλύσουν. Η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι η σταθερότητα της περιοχής. Όσο για τους Ρώσους Αμερικανούς, Γερμανούς ή όπως αλλιώς λέγονται, τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα, ας τα εξασφαλίσουν με άλλο τρόπο, χωρίς να διαστρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια και να θίγουν εθνικά και πολιτισμικά θέματα τρίτων. Και ας μην ξεχνάν οι εγκληματίες του ΝΑΤΟ πως, όταν απαιτούν από τις κυβερνήσεις μαριονέτες τους κάποια δισεκατομμύρια για τη συμμετοχή τους σ αυτήν την εγκληματική οργάνωση, τότε πολλοί οδηγούνται στην οικονομική εξαθλίωση ακόμη και στην αυτοκτονία.

Αυτήν την ώρα η ελληνική κοινωνία δεν θα ‘πρεπε να έχει στραμμένο το βλέμμα της στις πρέσπες, αλλά να διαδηλώνει μ΄ένα καδρόνι στο χέρι για τα προαπαιτούμενα, για το καταστροφικό 4ο μνημόνιο που πέρασε κρυφά και ύπουλα από τη Βουλή την Πέμπτη. Δε σου κάνει, φίλε, εντύπωση που κανένα από τα άθλια ΜΜΕ δεν ασχολείται μ’ αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, αλλά στρέφει την προσοχή σου σε ανύπαρκτα μακεδονικά έθνη; Δε σου κάνει εντύπωση ακόμη και αυτοί που καταψήφισαν το 4ο και φαρμακερό μνημόνιο σιωπούν ένοχα; Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση γι αυτό και σου δίνω την απάντηση. Όλοι αυτοί οι κουτοπόνηροι λεχρίτες σωπαίνουν γιατί νομίζουν ότι έτσι χτίζουν άλλοθι. Σε λίγους μήνες θα αλλάξει η κυβέρνηση κι αυτοί που καταψήφισαν το καταστροφικό 4ο μνημόνιο θα ρίχνουν τις ευθύνες στους απατεώνες Αριστερούς πως τάχα δέσμευσαν τη χώρα και πως δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά κι εμείς θα συνεχίσουμε παθητικά να ακούμε τις μπούρδες τους. Εάν κάνω τόσο μεγάλο λάθος τότε προκαλώ τον οποιονδήποτε που ψήφισε ή όχι την τέταρτη αξιολόγηση να μας απαντήσει αμέσως με επιχειρήματα γιατί συμφωνεί ή διαφωνεί με την τέταρτη αξιολόγηση στο κάτω κάτω είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί, τώρα όχι αύριο.

Το μνημόνιο προβλέπει πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ δηλ. περαιτέρω ξεκ@λιασμ του ελληνικού λαού. Μείωση του αφορολόγητου. Νέες μειώσεις σε συντάξεις μισθών. Αύξηση του ΕΝΦΙΑ σε φτωχές περιοχές και μείωση σε πλούσιες. 120 χιλιάδες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ξεπούλημα όλου του εθνικού πλούτου. Όλες οι κερδοφόρες δημόσιες υπηρεσίες και δημόσια περιουσία να περάσουν στους Βόρειους Κοκκινόκωλους ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ,ΔΕΣΦΑ… έτσι θα συνεχίσουν τα ελλείμματα του νότου να είναι τα πλεονάσματα του βορρά.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως μ΄ αυτή τη σκληρή δημοσιονομική πολιτική ελπίδα δεν υπάρχει για τον τόπο και κυρίως για τις μελλοντικές γενιές. Η ανεργία αντιμετωπίζεται με την μετανάστευση και την ελαστική εργασία. Έχουμε τον ακριβότερο τουρισμό με τις χαμηλότερες εργασιακές αμοιβές. Παγκόσμια πρωτοτυπία κι αυτό. Οι εργαζόμενοι σήμερα αμείβονται με 200-500 ευρώ και θεωρείται από κάποια βρομόσκυλα ανάπτυξη. Με λίγα λόγια όταν στηρίζεις τον Ευρωφασισμό είσαι αναγκασμένος να εφαρμόσεις τις 4 ελευθερίες της συνθήκης του Μάαστριχ δηλ. τη λιτότητα και όποιοι ισχυρίζονται το αντίθετο είναι απατεώνες, δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη. Έφτασε η ώρα να αναδυθούν πολιτικά σχήματα που θα αντιμετωπίσουν τον Ευρωφασισμό με αποφασιστικότητα και θάρρος. Όλοι ονειρευτήκαμε την Ευρώπη της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της προόδου, της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας. Αφού η Ευρώπη των ονείρων μας μετουσιώθηκε σε Ευρωφασιστική, που δε σέβεται και δε λαμβάνει καν υπόψη τη λαϊκή βούληση και τις ανάγκες των λαών και μετατράπηκε σε Γερμανοκρατούμενη, τότε η φυγή απ΄αυτήν και η συμμαχία με χώρες του νότου είναι επιβεβλημένη. Περιμένουμε, λοιπόν, ουσιαστικές πολιτικές προτάσεις διεξόδου από την κρίση.

Εάν όλα αυτά δεν αποτελούν πειστήρια εσχάτης προδοσίας τότε τι είναι κύριοι; Εσχάτη προδοσία είναι το κυνήγι των Μπαρμπαρούσηδων σε βουνά και λαγκάδια; Η δίωξη του Χίο και γενικά η ελευθερία της λαϊκής έκφρασης; Ο δήθεν πατριωτισμός, τα θέατρα μομφής τι είναι κύριοι;

Όταν κινδυνεύουν εθνικά συμφέροντα, όταν ξεπουλιέται ο εθνικός πλούτος, όταν ένα από τα μοναδικά έθνη της ιστορίας απειλείται με αφανισμό, τότε είναι υποχρεωμένες οι ηγεσίες να επέμβουν όπως και να λέγονται, είτε δικαστικές, είτε στρατιωτικές, είτε εκκλησιαστικές, είτε ακαδημαϊκές, όποιο όνομα και να έχουν πρέπει να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους χωρίς δισταγμό και φόβο. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι ο φόβος του φόβου.

ΘΟΥ ΒΟΥ
Ενεργός πολίτης

6 σχόλια στο άρθρο “Εσχάτη προδοσία – Γράφει ο Βαξεβάνος Θεόδωρος

  1. Αν παρατήρησες,το τελευταίο διάστημα,διπλασιάστηκαν οι πτήσεις πάνω απο τον ελληνικό ουρανό.Επίσης η ”ουρά” που αφήνουν τα αεροπλάνα είχε το διπλάσιο μέγεθος του συνηθισμένου.Κάτσε και σκέψου!Αν μπορείς…

    1. Εγώ που διάβασα το κείμενο σκέφτηκα κι έβγαλα το εξής συμπέρασμα:όσο μεγαλώνει η ουρά του αεροπλάνου τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το @@@@@@ που θα φας με το πρόγραμμα 2019-2022

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.