Τι λέει η Ελλήνων Συνέλευσις Δυτικής Μακεδονίας για τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα – Κάλεσμα για ενημέρωση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΒΟΥΛΗ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η’ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕ, ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΙΣΕ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΜΕΣΑ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 2461302561.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΠΔΔΜ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕ, ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΙΣΕ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ.

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΜΕΣΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΠΔΔΜ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.