Ραχήλ Μακρή: «Τα κόλπα με το ΚΚΕ και την ΧΑ και τα λάθη της ΝΔ, κατεβάζουν τον αριθμό των απαιτούμενων βουλευτών – Καλώ τον ΠτΔ σε παραίτηση»

Με την αποχώρηση ΚΚΕ και την «αναστάτωση» της ΧΑ με το γνωστό κολπάκι, η πρόταση δυσπιστίας δεν περνάει, διότι κατεβάζει τον αριθμό των απαιτούμενων βουλευτών και δίνει την δικαιολογία στον Καμμένο και τους βουλευτές του.

Έτσι, ο Τσίπρας θα πάρει ενισχυμένη δεδηλωμένη και θα προχωρήσει αύριο ακάθεκτος στην υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας.

Τα λάθη της ΝΔ με τον χρόνο και το περιεχόμενο της πρότασης δυσπιστίας και τα κόλπα της κυβέρνησης με το ΚΚΕ και την ΧΑ οδηγούν στην μόνη λύση αυτή της παραίτησης του ΠτΔ σήμερα.

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας σε παραίτηση και τον θέτει προ των ευθυνών του, σε περίπτωση κύρωσης της άνευ ιστορικού προηγούμενου προδοτικής συμφωνίας, εκχώρησης εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.