Χ. Κάτανας: «Ο Περιφερειάρχης αρέσκεται να γίνει για ακόμη μια φορά η πολιτική ουρά του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία»

Αύριο στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών παραδίδεται η γλώσσα, η ταυτότητα και το όνομα της Μακεδονίας με την υπογραφή του κ. Τσίπρα, του κ. Κοτζιά και την στήριξη στην Κυβέρνηση (αλλά δεν ψηφίσει το εν λόγω…) κ. Καμμένου.

Θεσμικά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης αν και διαφωνεί με την πρόταση της Κυβέρνησης, (οφείλω να εξαιρέσω για λόγους τάξης και ηθικής μέρος Περιφερειακών Συμβούλων όπου διαχώρισαν τη θέση τους και τους τρεις χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες όπου και δε θα παρεβρεθούν, κ.Πλακεντά, κ. Σημανδράκο και κ. Αδαμόπουλο), αυτό μας είπε εχθές ουσιαστικά με το ψήφισμα όπου κατέθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ταυτόχρονα όμως πρέπει να παραβρεθεί δίπλα στον Πρωθυπουργό την ώρα που παραδίδει όνομα, γλώσσα και ταυτότητα έτσι γιατί αρέσκεται να γίνει για ακόμη μια φορά η πολιτική ουρά του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία. Οι πολιτικές τούμπες του είναι πολλές και πολυδιαφημισμένες… ΔΕΗ, διόδια και τώρα το μακεδονικό.

Η πολιτική πορεία της Κυβέρνησης αλλά και των ακόλουθών της είναι εκτιμώ προδιεγραμμένη.

Δυστυχώς μαζί της προδιαγράφεται μελανό και το μέλλον της πατρίδας μας.

Κάτανας Χάρης
π. Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.