Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης για την αποκατάσταση της γέφυρας Χρωμίου – ΠοντινήςΟ Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ο “ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” μετά την επίσκεψη του Προέδρου Σάκη Λότσιου και του Γραμματέα Δημήτρη Μπουκάλη στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Πουτακίδη Αριστοτέλη την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 ενημερώνει τους κατοίκους των χωριών των Βεντζίων Γρεβενών ότι μετά την καταστροφική πλημύρα στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 που κατέστρεψε την γέφυρα στον δρόμο Χρωμίου – Ποντινής έδειξε απ’ την αρχή το αμέριστο ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Επισκεφτήκαμε όλους τους αρμόδιους παράγοντες των ΠΕ Γρεβενών, Δήμου Γρεβενών, ΠΕ Κοζάνης και Δήμου Κοζάνης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την διεκπεραίωση του έργου έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης. Έχει γίνει η μελέτη του έργου και σύντομα θ’ αρχίσει η κατασκευή νέας γέφυρας.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας

Αθανάσιος Λότσιος           Δημήτριος Μπουκάλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.