Πρόσκληση συμμετοχής σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δυτικής Μακεδονίας, έτους 2018, θα συμμετάσχει στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού (1) TOUR NATUR – Ντίσελντορφ Γερμανίας (31/08 – 02/09 – 2018) και (2) TTG INCONTRI Travel Experience – Ρίμινι Ιταλίας (10-12/10/2018).

Για το σκοπό αυτό η Περιφέρεια, προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της εξωστρεφείς επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα της Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες του τουρισμού. Τα στοιχεία της πρόσκλησης και η αίτηση συμμετοχής βρίσκονται στο link http://www.pdm.gov.gr/i-perifereia-dytikis-makedonias-sto-plaisio-efarmogis-toy-programmatos-toyristikis-provolis-dytikis-makedonias-etoys-2018-protithetai-na-symmetaschei-stis-diethneis-ektheseis-toyrismoy-1-tour-natur-nt/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.