Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χαρδαβέλλα «12 Γυναίκες» στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Χαρδαβέλλα και του γιου του Κωνσταντίνου «12 Γυναίκες» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018 στην Κοζάνη, στο καφέ «Μπλε Ελάφι».

Στην εκδήλωση για το βιβλίο, εκτός από τον γνωστό δημοσιογράφο, μίλησε η Καλλιόπη Γιακουμή, διαχειρίστρια της λογοτεχνικής ομάδας «Βιβλίων Ορίζοντες» και τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Δέσποινα Αμαραντίδου.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να μιλήσει με τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR τι λέει ο γνωστός δημοσιογράφος για το βιβλίο του καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”694″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.