Παρουσιάστηκε η εταιρία Egnatia Aviation στην Κοζάνη – Ξεκινάει η εκπαίδευση σε 52 πιλότους από το Ιράκ – Δείτε το βίντεο



Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018 η παρουσίαση της εταιρίας Egnatia Aviation στην Κοζάνη, τον μεγαλύτερο οργανισμό εκπαίδευσης πιλότων στην Ελλάδα και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας κ. Δημήτρης Λυμπεράκης και Γιώργος Ζωγραφάκης ευχαρίστησαν τον κόσμο της Κοζάνης για τη φιλοξενία του και παρουσίασαν την εταιρία τους και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Η εκπαίδευση των πρώτων πιλότων θα ξεκινήσει με το θεωρητικό κομμάτι των μαθημάτων και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν και τα πρακτικά μαθήματα με τις πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κοζάνης.

Δείτε στο βίντεο του KOZANILIFE.GR όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρία Egnatia Aviation που ξεκινάει τις δραστηριότητές στην Κοζάνη:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.