Αίτημα της Αντιπολίτευσης για έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας για Σκοπιανό και Μεταναστευτικό

Προς : Τον κ.Φώτη Κεχαγιά
Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Θέμα : Σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την ονομασία του γειτονικού Κράτους των Σκοπίων.

Κύριε Πρόεδρε,
αιτούμεθα την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και τη λήψη απόφασης για την ονομασία του γειτονικού Κράτους των Σκοπίων, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ.Κοτζιά και ως Δυτικοκομακεδόνες έχουμε ειλικρινές ενδιαφέρον και ζωτικό συμφέρον για την εξέλιξη και την επίλυση του θέματος.


Προς : Τον κ.Φώτη Κεχαγιά
Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Θέμα : Σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την «Λειτουργία δομής φιλοξενίας Μεταναστών στο στρατόπεδο Μιλτιάδη Πόρτη στη Νεάπολη Βοΐου Δυτικής Μακεδονίας».

Κύριε Πρόεδρε, αιτούμεθα την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και τη λήψη σχετικής απόφασης, μετά την εκφρασμένη πρόθεση της Κυβέρνησης δια του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημητρίου Βίτσα για την δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο Μιλτιάδη Πόρτη στην Νεάπολη Βοίου.

Οι επικεφαλής παρατάξεων και Περιφερειακοί Σύμβουλοί Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Δακής
Γεωργία
Ζεμπιλιάδου

Ελισάβετ Παναγιωτίδου
Ιωάννης Σόκουτης
Αγνή Κανδύλη-Μυκονιάτη
Σταύρος Καμπουρίδης
Γεώργιος
Μαργαρίτης

Γρηγόριος Γιαννόπουλος
Δημήτριος Κοσμίδης

Σωτήριος Βόσδου

Ιωάννης Κιοσσές

Δημήτριος
Σαββόπουλος

Αλίκη Ζήδρου-Γρηγοριάδου

Ιωάννης Γιάτσιος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αίτημα της Αντιπολίτευσης για έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας για Σκοπιανό και Μεταναστευτικό

  1. παρτε θεση για το σκοπιανο αμεσα! περιφερεια της μακεδονιας ειστε, ποτε θα το καταλαβαιτε; σταματηστε να κρυβεστε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.