Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας πρώτη ομάδα στους θερινούς αγώνες



Το προ αγωνιστικό τμήμα (9-12 ετών) των Δελφινιών Πτολεμαΐδας συμμετείχε με 44 αθλητές στους θερινούς αγώνες της Περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στο τριήμερο 8,9,10 Ιουνίου. Συμμετείχαν 38 ομάδες με πάνω από 1.300 αθλητές.

Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας κατέλαβαν την ΠΡΩΤΗ θέση με απολογισμό 20 χρυσά, 13 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια, συνολικά 37 μετάλλια. Άριστος αγωνιστικός απολογισμός στον κορυφαίο αγώνα της περιφέρειας με τρομερό ανταγωνισμό και με τους ελίτ αθλητές όλων των ομάδων. Οι αθλητές της ομάδας κατάφεραν να ανταποκριθούν σαν «πρωταθλητές» στις δυσκολίες των αγώνων και στις ιδιαίτερες συνθήκες του κολυμβητηρίου.

Απόδειξαν στο πανελλήνιο κολυμβητικό χώρο ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν η πρώτη θέση στους χειμερινούς αγώνες της Περιφέρειας τον Μάρτιο. Το να παραμείνεις στην πρώτη θέση είναι πολύ ποιο δύσκολο από το να πετύχεις την πρωτιά. Όλοι στοχεύουν τον πρώτο και προσπαθούν για την πρωτιά. Η θεμιτή αυτή στοχοποίηση όχι μόνο δεν μας επηρέασε αλλά μας οδήγησε τα 18 χρυσά μετάλλια στους χειμερινούς να τα κάνουμε 20 χρυσά στους θερινούς.

Η διατήρηση της πρωτιάς οφείλεται στους παρακάτω λόγους:
Αθλητές με σωστή παιδεία και αγαπάνε αυτό που κάνουν.
Η ομάδα έχει γερές βάσεις και γίνετε επιστημονική δουλειά από τους προπονητές.
Η διοίκηση της ομάδας είναι αρωγός και πάντα δίπλα μας.
Οι έφοροι της ομάδας προσπαθούν για τις ιδανικές συνθήκες άθλησης και διαμονής των αθλητών.
Οι γονείς στηρίζουν τους 4 παραπάνω λόγους διακριτικά και πάντα από την σωστή απόσταση.
Μέχρι την νέα χρονιά που ξεκινά τον Σεπτέμβριο απολαμβάνουμε την θέα από την κορυφή.

Οι έφοροι της προ αγωνιστικής
ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας πρώτη ομάδα στους θερινούς αγώνες

  1. χρηστος πατρα

    - Edit

    Απαντήστε

    Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους αυτους που πασχιζουν για ενα καλυτερο αθλητικο και οχι μονο αυριο.Αλλα και ενα μεγαλο επαινο για τους αθλητες και γονεις που μετακινουνται καθημερινα απο την κοζανη στην πτολεμαιδα αψηφωντας το οικονομικο σκελος .Καλο καλοκαιρι σε ολους και παντα πρωτιες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.