Ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την επίθεση στον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Δουγαλή και για τη μεταφορά του Παραρτήματος του ΕΑΠ από την Κοζάνη στην Έδεσσα



Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Δουγαλή. Η άσκηση σωματικής βίας από όπου και αν προέρχεται δεν μπορεί να αποτελεί αποδεκτή πρακτική σε μία δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία και είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι και δεν θα γίνει κοινωνικά αποδεκτή.

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης εκφράζει την πλήρη αντίθεση του και διαμαρτύρεται εντόνως για τη απόφαση για μεταφορά στην Έδεσσα από την Κοζάνη του Παραρτήματος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Οι αποφάσεις για τη χωροταξία των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων οφείλουν να λαμβάνονται αποκλειστικά και μόνο με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια, κάτι το οποίο , συνεκτιμώντας και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, θεωρούμε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε και σίγουρα δεν πρέπει να εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Καλούμε το ΕΑΠ να επανεξετάσει άμεσα την απόφαση του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.