Καταγγελία για ξυλοδαρμό σε βάρος του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Δουγαλή σε κατάστημα στον ΚρόκοΧτες το βράδυ, Σάββατο 2-6-2018, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και συνάδελφός μας Γιώργος Δουγαλής δέχτηκε απρόκλητη τραμπούκικη επίθεση σε κατάστημα, στον Κρόκο.

Ο συνάδελφος τραυματίστηκε, εισήχθη στο Μαμάτσειο για παροχή των πρώτων βοηθειών και νοσηλεία. Υποβλήθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Η βία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί στοιχείο του δημόσιου λόγου, της πολιτικής αντιπαράθεσης του δημοκρατικού διαλόγου και είναι απερίφραστα καταδικαστέα. Η είσοδός της τα τελευταία χρόνια στα δημόσια πράγματα της πατρίδας μας και η συνεχιζόμενη παρουσία της είναι βέβαιο ότι δεν προοιωνίζει θετικό μέλλον για τον τόπο.

Καταγγέλλουμε το περιστατικό, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον συνάδελφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

ΛΑΖΑΡΟΣ Ν. ΜΑΛΟΥΤΑΣ
Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ
Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης
Μέλος ΔΣ ΚΕΔΕ

2 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία για ξυλοδαρμό σε βάρος του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Δουγαλή σε κατάστημα στον Κρόκο

    1. Εεε να μην ήταν σκνιπα όλοι ποίος ξέρει τι κατέβασαν και τι συζητούσαν για το καταραμένο το ΠΑΣΟΚ που μας έφερε εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.