Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου για την δράση του Ταξίαρχου και τ. Υπουργού Εθνικής Παιδείας Νικόλαου Γκαντώνα



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018 η παρουσίαση του βιβλίου για τη δράση του Ταξίαρχου και τ. Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Νικόλαου Γκαντώνα.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Υποστράτηγος ε.α. Δ. Καραμπέρης, η Αγνή Γκαντώνα και ο επιμελητής του έργου Μ. Χατζηδάκης.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του έργου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γαλατινής, γενέτειράς του καθώς και επίσκεψη-τρισάγιο στον τάφο του.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου για την δράση του Ταξίαρχου και τ. Υπουργού Εθνικής Παιδείας Νικόλαου Γκαντώνα

  1. Οι Χουντικοί προήγαγαν τον πολιτισμόν εις την Πατρίδα μας και ορθώς το συγγραφικόν έργον για την δράσην του Ταξίαρχου Ν.Γκαντώνα παρουσιάζεται εις το Πολιτιστικόν Κέντρον της Γαλατινής!Να χαίρονται τόσον τον Ταξίαρχον,όσον και το Πολιτιστικόν Κέντρον των!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.