Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 3,5 εκ. ευρώ για την πρώην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών



Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών για την αξιοποίησή τους με τη στέγαση και των διοικητικών υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης.

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, στη ΣΑΕ 050 με πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών, με το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα και με τον προϋπολογισμό της μελέτης εφαρμογής.

Με την έγκριση χρηματοδότησης ένα πάγιο αίτημα της περιοχής για ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων και εξυπηρέτηση βασικών αναγκών συναφών Υπηρεσιών εισέρχεται στην τελική ευθεία, ενώ συγχρόνως διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά και τη στόχευσή του.

Για την μέχρι τώρα πορεία του προγραμματισμού του έργου ευχαριστούμε τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, την Υπηρεσία Δόμησης και το Δήμο Γρεβενών καθώς και την ΑΝΚΟ για τις πρωτοβουλίες και τον τεχνικά πλήρη φάκελο που προετοίμασε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Βουλευτή Νομού Γρεβενών Χρίστο Μπγιάλα για την υποστήριξη του σχεδιασμού από την αρχική ιδέα μέχρι και την έκδοση χρηματοδότησης. «Συνεργαζόμαστε στενά γιατί ο κοινός αντίπαλος είναι τα προβλήματα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, με στόχο να δώσουμε προοπτικές» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.