Μονοϋδρική κρεατίνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις



Η κρεατίνη αποτελεί την κύρια πηγή ενέργειας του οργανισμού σου. Παράγεται φυσικά στο σώμα σου, αλλά το ήξερες πως τα συμπληρώματα διατροφής κρεατίνης, μπορούν να αυξήσουν τα αποθέματά σου κατά 1/3;

Η κρεατίνη αποτελεί το πιο καλά ερευνημένο συμπλήρωμα στον πλανήτη και είναι απόλυτα ασφαλής στην χρήση. Έχει αποδειχθεί μάλιστα πως μπορεί πολύ αποτελεσματικά να αυξήσει την δύναμη, τις επιδόσεις, αλλά και την μυϊκή σου μάζα.

Ποιο είναι όμως το κατάλληλο συμπλήρωμα κρεατίνης που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να κατακτήσεις τους στόχους σου;

Χωρίς καμία αμφιβολία, η απάντηση είναι η μονοϋδρική κρεατίνη.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Active Body θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από συμπληρώματα μονοϋδρικής κρεατίνης, με την εγγύηση κορυφαίων εταιριών στην αγορά.

Γιατί πρέπει να επιλέξεις την μονοϋδρική κρεατίνη;

Η μονοϋδρική κρεατίνη αποτελεί την πιο δημοφιλή μορφή κρεατίνης, καθώς και την πιο καλά ερευνημένη. Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι η επιλογή των περισσότερων αθλητών, αλλά και όσων ασχολούνται με την φυσική τους κατάσταση και στοχεύουν σε αύξηση της απόδοσης κατά τις προπονήσεις τους, αλλά και σε πιο έντονα μυϊκά κέρδη.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν χρησιμοποιείς κρεατίνη;

Είναι πολύ σημαντικό να πίνεις άφθονο νερό κατά την διάρκεια της μέρας. Καλό θα ήταν να στοχεύεις τουλάχιστον σε 3-4 λίτρα ημερησίως. Βλέπεις οι μύες στο σώμα σου αποτελούνται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από νερό και η κρεατίνη λειτουργεί με την κατακράτηση υγρών, άρα είναι βασική η ενυδάτωση του σώματος.

Για να μπορέσει να σου προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η κρεατίνη πρέπει πρώτα να απορροφηθεί σωστά. Αυτό σημαίνει πως είναι βασικό να διαλύεται εντελώς μέσα σε χλιαρό νερό, έτσι ώστε να αφομοιωθεί σωστά και αποτελεσματικά από τον οργανισμό.

Τι αποτελέσματα να περιμένεις από την χρήση της;

Μια μικρή αύξηση βάρους θα είναι εμφανής από την χρήση κρεατίνης, αλλά αυτό οφείλεται στην κατακράτηση υγρών. Αυτό που επίσης θα παρατηρήσεις είναι μια σημαντική αύξηση στην δύναμή σου.

Αποτέλεσμα της αύξησης της δύναμης, είναι οι η μεγαλύτερη αντοχή σε σκληρές και απαιτητικές προπονήσεις, καθώς και πιο έντονος μυϊκός όγκος.

Η κρεατίνη χρησιμεύει σε περίοδο γράμμωσης ή μόνο για όγκο;

Η κρεατίνη μπορεί να σε βοηθήσει αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε από τις δυο φάσεις κι αν βρίσκεσαι. Ειδικά στην περίοδο της γράμμωσης, μπορεί να σε βοηθήσει και με την κατακράτηση μυϊκού ιστού, η οποία συμβαίνει σε περιόδους αυστηρής διατροφής και δίαιτας.

Επίσης η μονοϋδρική κρεατίνη μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην γράμμωση, καθώς έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να αφαιρεθούν τα βλαβερά λίπη και τα σάκχαρα.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να την πάρεις;

Ο χρόνος λήψης της κρεατίνης δεν παίζει ρόλο. Δεν είναι πχ όπως η καφεΐνη, που πρέπει να λαμβάνεται πριν από τις προπονήσεις για να σου δώσει ενέργεια.

Η κρεατίνη λειτουργεί μέσω του κορεσμού των μυών, οπότε είτε την πάρεις το πρωί, είτε το απόγευμα, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές, η κρεατίνη απορροφάται καλύτερα από τον οργανισμό όταν την παίρνεις μαζί με τα γεύματά σου.

Συμπερασματικά, η μονοϋδρική κρεατίνη είναι η πιο αποτελεσματική, δημοφιλής και διεξοδικά ερευνημένη από όλα τα συμπληρώματα διατροφής. Θα σου χαρίσει αύξηση της ενέργειας, αύξηση της αντοχής και πιο έντονο μυϊκό όγκο. Είναι ιδανική τόσο για να πετύχεις μυϊκή γράμμωση, όσο και αύξηση του μυϊκού όγκου.

Έτσι θα μπορείς να κάνεις ακόμα πιο σκληρές και αποδοτικές προπονήσεις.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Active Body θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από κορυφαία συμπληρώματα μονοϋδρικής κρεατίνης, με την ποιότητα και την εγγύηση των μεγαλύτερων εταιριών στην αγορά.

Μπες τώρα στο activebody.gr και κατάκτησε τους στόχους σου με την βοήθεια των καλύτερων συμπληρωμάτων διατροφής.

Το σώμα των ονείρων σου τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.