Εκδήλωση του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΠΔΜ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018  (European Sustainable Development Week – ESDW 2018), η οποία  πραγματοποιείται από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2018, το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στο πλαίσιο του μαθήματος «Οικολογία» και με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος υλοποιούν  την Πέμπτη, 31-5-2018 και ώρα 16.30-21.30, υπό το συντονισμό της Προέδρου του Τμήματος κυρίας Κοντογιάννη Αρετής, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, και του διδάσκοντα Δρ. Μανώλη Ευάγγελου, μικρά ομαδικά project με το γενικό τίτλο «Επ-οικο-δομητικά δρώμενα στην πόλη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Η θεματολογία αντλείται από την Οικολογία και το Περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του νεοσύστατου Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και να ενισχύσει την παρουσία του στην κοινωνία. Η παρουσία όλων της θα επιτρέψει να ενώσουμε της φωνές της για το Περιβάλλον!! Στην ιστοσελίδα της ESDW μπορείτε να δείτε περισσότερα https://www.esdw.eu/events/econstructive-activities-in-the-town-for-the-world-environment-day/

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Αρετή Κοντογιάννη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.