Στο Δ.Σ. Κοζάνης το αίτημα των ιδιοκτητών καφετεριών για μείωση 30% στα τέλη των τραπεζοκαθισμάτων – Τι λέει ο πρόεδρος του Σωματείου καφετεριών Κοζάνης για το ζήτημα



Μείωση 30% στα τέλη των τραπεζοκαθισμάτων ζήτησαν από τον Δήμο Κοζάνης οι ιδιοκτήτες καφετεριών της Κοζάνης μέσω του Σωματείου τους. Το αίτημά τους στηρίζεται κατά βάση στο γεγονός ότι φέτος υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να ανταποκριθούν οι ίδιοι στις υποχρεώσεις του. Επίσης, τα καταστήματα της Κοζάνης πληρώνουν τα συγκεκριμένα τέλη για τους 12 μήνες του χρόνου ενώ στην ουσία τα εκμεταλλεύονται για 4 μήνες περίπου το χρόνο.

Το KOZANILIFE.GR επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κοζάνης «Ερμής» κ. Λεωνίδα Ρηγάκη ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Περιμένουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την απόφαση για το αίτημά μας. Μιλάμε για ένα ποσό κατά μέσο όρο 150 – 300 ευρώ. Δεν θα σωθούμε από αυτό αλλά σίγουρα θα είναι μια βοήθεια για εμάς. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κοζάνης που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και φάνηκε θετικός. Για εμάς δείχνει ένα θετικό βήμα στο να μπορούμε από κοινού να λύνουμε τα προβλήματα».

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 20:00 με δεύτερο θέμα συζήτησης: «Εξέταση αιτήματος Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών – Καφεζαχαροπλαστείων «Ο ΕΡΜΗΣ» για μείωση τελών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης κ. Γ. Βαλαή.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.