Η Αίθουσα Τέχνης και το Θεατράκι των Οχληρών στην Κοζάνη αλλάζουν – Δείτε αναλυτικά τις εργασίες που θα γίνουνΌπως ανακοίνωσε ο Καλλιτεχνικός Σύμβουλους του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Λευτέρης Γιοβανίδης “πρώτο μέλημα της νέας διεύθυνσης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είναι η ανακαίνιση της αίθουσας του θεάτρου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς δεν τηρεί βασικές προδιαγραφές. Συγκεκριμένα, οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν είναι: ανακαίνιση του φουαγιέ, αλλαγή στις ταπετσαρίες των καθισμάτων της κεντρικής αίθουσας, γκρέμισμα και διαμόρφωση των χώρων στα παρασκήνια, κατασκευή κουϊντών και αερίων (που δεν υπάρχουν) και τέλος, αγορά κυκλοράματος, προτζέκτορα και δώδεκα προβολέων”.

Στη παρουσίαση του προγράμματος του ΔΗΠΕΘΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα αναλάβει το κόστος αλλαγή στις ταπετσαρίες των καθισμάτων.

Μια άλλη σημαντική παρέμβαση, αφορά το πρώην θεατράκι των «Οχληρών», με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου θεατρικού χώρου (black box), ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με μετακινούμενη κερκίδα, που θα στεγάσει την «Εναλλακτική Σκηνή» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με χωρητικότητα 80 θέσεων.

3 σχόλια στο άρθρο “Η Αίθουσα Τέχνης και το Θεατράκι των Οχληρών στην Κοζάνη αλλάζουν – Δείτε αναλυτικά τις εργασίες που θα γίνουν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.