Αγέλες αδέσποτων σκυλιών στην Πτολεμαΐδα και μετά από την επίθεση στον 10χρονο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςΚαθημερινό φαινόμενο είναι οι παρακάτω εικόνες αναγνωστών του KOZANILIFE.GR στην πόλη της Πτολεμαΐδας

Αγέλες αδέσποτων σκύλων στην Πτολεμαΐδα, ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει μάστιγα, αφού η κατάσταση αυτή φαίνεται να αφορά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ καθημερινά παρατηρούνται επιθέσεις σε διερχόμενους. Τα σημεία που “συχνάζουν” όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι σημεία της πόλης που σφύζουν από κόσμο και παίζουν παιδιά.

Αναμφισβήτητα δεν φταίνε τα ζώα, όμως ούτε και οι κάτοικοι καμίας περιοχής, αφού το πρόβλημα παραμένει άλυτο και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος.

Το γεγονός της επίθεσης σκύλου σε 10χρονο παιδί το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας (κλικ εδώ), πέρα από την έκταση που πήρε σε πανελλαδικά ΜΜΕ, δε φαίνεται να έχει λύση.

Ο 10χρονος, αφού του χορηγήθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, επέστρεψε το ίδιο βράδυ στο σπίτι του.

Οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας, ανησυχούν για την κατάσταση όπως αναφέρει γονέας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, αφενός γιατί δεν νοιώθει ασφάλεια για τα παιδιά του και αφετέρου γιατί δεν βλέπει να υπάρχει καμία ενέργεια προς την επίλυση του ζητήματος.

«Σε κάποιες περιοχές δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε βράδυ, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επανένταξη των ζώων είναι ένα θέμα, που όπως συμπληρώνει δεν υφίσταται σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την Πτολεμαΐδα, λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη επίθεση σε 10χρονο παιδί:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Αγέλες αδέσποτων σκυλιών στην Πτολεμαΐδα και μετά από την επίθεση στον 10χρονο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. ΑΝ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ

    1. Σωστό! Το ίδιο ισχύει και για το κράτος με τους νόμους που βγάζει, οι οποίοι δεν λύνουν το πρόβλημα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.