Εκδήλωση της Ν.Δ. στην Κοζάνη για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση παρουσία του γραμματέα πολιτικής επιτροπής Λ. Αυγενάκη



Δεδομένων των επερχόμενων αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης του Κόμματος αποφάσισε για την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, την οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων διαλόγου με τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Στη βάση αυτή, την ΠΕΜΠΤΗ 17 Μαΐου 2018 και ώρα 3μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27 – Κοζάνη), προσκαλούμε τα στελέχη και όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες σε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην εκδήλωση με τίτλο «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. / ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».

Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθούν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κόμματος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, κ. Τάσος Γαϊτάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.