Εστία μόλυνσης κλειστό κατάστημα σούπερ μάρκετ στα Σέρβια ΚοζάνηςΑνακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 15 Μαΐου από τις 8π.μ. θα εκτελούνται από ειδικό συνεργείο εργασίες απολύμανσης και καθαριότητας στο κτίριο επί της οδού Φλέμινγκ 11 στα Σέρβια. Στο συγκεκριμένο κτίριο λειτουργούσε κατάστημα σούπερ μάρκετ που έχει σφραγιστεί λόγω οικονομικών απαιτήσεων των εργαζομένων από την εταιρία, ιδιοκτησίας της οποίας ήταν το εν λόγω κατάστημα.

Το τελευταίο διάστημα στην περιοχή που βρίσκεται το κτίριο παρατηρήθηκαν φαινόμενα έντονης δυσοσμίας και παρουσίας τρωκτικών με δεδομένο ότι εντός του κτιρίου παραμένουν ευπαθή προϊόντα τα οποία δεν μεταφέρθηκαν με το σφράγισμα του καταστήματος μετατρέποντας το κτίριο σε εστία μόλυνσης. Μετά από ενέργειες του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού εκδόθηκε προσωρινή διαταγή αποσφράγισης του καταστήματος από το Ειρηνοδικείο Κοζάνης και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες εργασίες απολύμανσης-καθαρισμού καθώς και η μεταφορά των προϊόντων που παραμένουν στο χώρο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εστία μόλυνσης κλειστό κατάστημα σούπερ μάρκετ στα Σέρβια Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.