Ενδιαφέρουσα ημερίδα για τα ναρκωτικά στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα για τα ναρκωτικά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου 2018.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, στο πλαίσιο προληπτικών δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μεταξύ των άλλων παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία που αφορούν τη διακίνηση των ναρκωτικών (προέλευση ναρκωτικών, τιμές κτλ.).

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την ημερίδα:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”672″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.