Μια ψησταριά και παρατημένα σκουπίδια στην είσοδο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε φωτογραφίεςΜια ψησταριά καθώς και παρατημένα σκουπίδια αντικρίζει κανείς που θα περάσει από την είσοδο του αμφιθεάτρου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, στο κτίριο της Περιφέρειας στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του KOZANILIFE.GR είναι τραβηγμένες το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Μια ψησταριά και παρατημένα σκουπίδια στην είσοδο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε φωτογραφίες

  1. η ψησταριά ανήκει σ αυτόν που νοίκιαζε το κυλικείο,και δεν ανήκει σε κανένα δημόσιο υπάλληλο,και δεν είναι μπροστά στην είσοδο της Περιφέρειας,αλλά πίσω,άρα κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν έχει ψήσει .

  2. Και αυτός που έχει το κυλικείο για ποίους έχει την ψησταριά για τους φίλους του? η για σένα μικρέ και κουτό πονηρέ Δήμο. υπαλ. που έτρεξες άμεσος με μια πολύ φτηνή δικαιολογία να μας πεις ότι δεν είστε τεμπέληδες.

  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ…ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ…………..ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΆΧΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ……

  4. Πρώτα -πρώτα το κυλικείο είναι κλειστό εδώ και μήνες ,νομίζω ότι όταν γράφετε κάτι πρέπει πρώτα να ενημερώνεστε,όσο για το ύφος της απάντησης νομίζω οτι εκφράζει αυτόν που το γράφει,όσο για το μικρέ και κτλπ δυστυχώς δεν είμαι μικρός. Για κάποια μπάζα που αναφέρει το δημοσίευμα ,αυτην την περίοδο,γίνονται κάποιες εργασίες συντήρησης,μάρμαρα που έφυγανκλπ.,Οπότε όταν τελειώσουν θα μαζευτούν.Και δεν είμαι υπάλληλος της Περιφέρειας άν αυτό είναι το πρόβλημα σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.