Ημερίδα ανοιχτή για το κοινό στην Κοζάνη στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικώνΣήμερα Σάββατο (12-05-2018) και ώρα 19:00 στην Κοζάνη, στο αμφιθέατρο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο προληπτικών δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και είναι ανοικτή για το ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημερίδα.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της «εβδομάδας δράσεων κατά των ναρκωτικών» που συνδιοργανώνεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

2 σχόλια στο άρθρο “Ημερίδα ανοιχτή για το κοινό στην Κοζάνη στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών

  1. ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ SUPER MARKET ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΣΥΦΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.