Μεταμόσχευση μαλλιών με Hairtransplant

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια επιλογή ζωής. Μπορεί να βοηθήσει κάποιον να επανακτήσει τα χαμένα του μαλλιά, αλλάζοντας την εμφάνισή του μια για πάντα. Με υγιή μαλλιά, που λούζονται, κόβονται, μεγαλώνουν και βάφονται, όπως όλα τα μαλλιά, αφού δεν έχουν κάτι διαφορετικό.

Τα τελευταία χρόνια οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών έχουν αναπτυχθεί, έχοντας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Πρόκειται για μια διαδικασία που συνίσταται σε όσους έχουν γενετική προδιάθεση για ανδρογενετική αλωπεκία.

Για να γίνει η μεταμόσχευση μαλλιών αφαιρούνται τριχοθυλάκια συνήθως από το πίσω μέρος του κεφαλιού του υποψήφιου. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σταθερή τριχοφυΐα στο πίσω μέρος και στο πλάι του κεφαλιού. Πρόκειται για την δότρια περιοχή η οποία αξιολογείται ανάλογα με την έκταση, την πυκνότητα των τριχών που φέρει και την ελαστικότητα του δέρματος. Στο υπόλοιπο μέρος του κεφαλιού η τριχοφυΐα θεωρείται μεταβαλλόμενη και κάποια στιγμή θα εμφανίσει αραίωση σε μικρό ή σε μεγάλο βαθμό.

Είναι η περιοχή που έχει ανάγκη από νέα τριχοθυλάκια. Η σχέση μεταξύ δότριας και λήπτριας περιοχής είναι εκείνη που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαδικασία Μεταμόσχευσης μαλλιών

Σ’ ό,τι αφορά τη διάρκεια της διαδικασίας, όσο και κάποιες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες όπως η επιλογή της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών, ποικίλουν. Η διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών κυμαίνεται. Τρεις με τέσσερις ώρες είναι αναγκαίες για την αλλαγή που επιδιώκει ο ενδιαφερόμενος για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Γιατί να επιλέξετε Hairtransplant για μεταμόσχευση μαλλιών

Η χειρουργική επέμβαση της μεταμόσχευσης μαλλιών που εκτελείται από τον Δερματολόγο και Δερματοχειρουργό, Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο, και την ομάδα του στην Hairtransplant έχει όλες τις εγγυήσεις για άριστο αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό της ομάδας των ιατρών της πρώτης εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, είναι η τεχνογνωσία της χειρουργικής αποκατάστασης των μαλλιών, η ειλικρινής εκτίμησή σ’ ότι αφορά τις επιλογές αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει ο ασθενής και η έντονη αισθητική κρίση κατά την εκτέλεση της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Γι’ αυτό και ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της Hairtransplant εγγυώνται όχι μόνο το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη εξατομικευμένη μεταμόσχευσης μαλλιών. Και δεν το δηλώνουν απλά. Το κάνουν με γραπτή εγγύηση αποτελεσμάτων. Με αυτό τον τρόπο η Hairtransplant ανέβηκε και παραμένει στην κορυφή, καθώς είναι το μόνο κέντρο στο οποίο η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται από εξειδικευμένους χειρουργούς παρουσία όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων (δερματοχειρουργός, πλαστικός χειρουργός, αναισθησιολόγος, νοσηλευτές) που είναι απαραίτητες σε μια τόσο δύσκολη τεχνικά επέμβαση για να είναι ανώδυνη και επιτυχημένη.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφτούν τον Δρ Ιωάννη Παπαγγελόπουλο μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών τεχνικών: Της μεταμόσχευσης μαλλιών Strip (FUT) που είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος παγκοσμίως, της μεταμόσχευσης μαλλιών Micro-strip που εφαρμόζεται μόνο στην κλινική Hairtransplant και της  FUE μιας τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση καθώς θεωρείται λιγότερο επεμβατική. Όλοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι κάθε περίπτωση μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ξεχωριστή και για να επιλεγεί η κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισης πρέπει να προηγηθεί ραντεβού με τον δερματολόγο και δερματοχειρουργό και την ειδική ιατρική ομάδα.

Δείτε περισσότερα για την μεταμόσχευση μαλλιών στο hairtransplant.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.