Έκτακτοι και εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου – Ανακοίνωση του Πανελληνίου Σωματείου Εστιατορίων και ΚαφετεριώνΤα συναρμόδια Υπουργεία και συγκεκριμένα η ΑΑΔΕ, ζητά από τους εφοριακούς να ενισχύσουν τη Δ.Ο.Υ. για τη ενέργεια αυξημένων ελέγχων.

Ειδικά οι υπηρεσίες Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. (Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων) ενεργοποιούνται με άνωθεν εντολή, για εντατικούς ελέγχους όχι μόνο στις έδρες τους, αλλά και εκτός έδρας.

Λόγω λοιπόν της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου και ειδικά φέτος λόγω απόκλισης των εσόδων, οι έλεγχοι σε πολλά μέρη θα διενεργούνται σε καθημερινή βάση, αργίες και Κυριακές, πρωί , απόγευμα, βράδυ.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγουν της προσοχής, οι βαριές επιπτώσεις από το πρόστιμο και οι περαιτέρω συνέπειες:

Για παράδειγμα, αν επιχείρηση συλληφθεί πέραν των δύο παραβάσεων, τα φορολογικά στοιχεία της χαρακτηρίζονται ως αναληθή και υφίσταται ο κίνδυνος ελέγχου.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

2 σχόλια στο άρθρο “Έκτακτοι και εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου – Ανακοίνωση του Πανελληνίου Σωματείου Εστιατορίων και Καφετεριών

  1. ΕΛΕΓΧΟΙ,ΕΛΕΓΧΟΙ,ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ,ΕΣΟΔΑ,ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.