Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την εξειδικευμένη ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα υποστήριξης γυναικών των στελεχών του Δήμου Εορδαίας



Το Γραφείο Εφαρμογής Κοινωνικών Πολιτικών και Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας στα πλαίσια διασύνδεσης- συνεργασίας των κοινωνικών δομών του Δήμου Εορδαίας με το Δήμο Κοζάνης διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 11/05/2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας ενημερωτική συνάντηση εργασίας με θέμα:

«Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης» και εισηγήτρια την Ανδριάνα Χαριτοπούλου , Ψυχολόγο του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης.  

Η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση των στελεχών του Δήμου Εορδαίας, που απασχολούνται σε κοινωνικές δομές και Υπηρεσίες (ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Κέντρο Κοινότητας, Βοήθεια στο Σπίτι) με στόχο την εξειδικευμένη ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα υποστήριξης γυναικών.

Την εισηγήτρια και τους συμμετέχοντες στη συνάντηση υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ιωάννης Αριστερίδης , τονίζοντας το σημαντικό ρόλο της νέας αυτής κοινωνικής δομής.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση παρουσιάστηκαν η δομή, ο τρόπος και η διαδικασία παραπομπής, οι κατηγορίες κακοποιημένων γυναικών, οι παροχές προς τις φιλοξενούμενες και τα παιδιά τους και ο κανονισμός λειτουργίας του ξενώνα .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.