Η παράσταση «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» στο Πνευματικό Κέντρο Σερβίων

zkutdludludkuydtkuyi

Η θεατρική ομάδα του συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, που αποτελείται από ανθρώπους τόσο γνώριμους για τον σύλλογο μας και όχι μόνο, πριν λίγο καιρό μας εντυπωσίασε, για ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντας μας μια παράσταση άκρως επιτυχημένη τόσο από άποψη ερμηνειών και σκηνικών, για τα δεδομένα μιας επαρχιακής πόλης, όσο και για την επιλογή ενός έργου που μπορεί να μεταδώσει νοήματα και να θέσει προβληματισμούς, χαρίζοντας άφθονο γέλιο!

«Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στα πιο γνωστά έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, του πατριάρχη του νεοελληνικού θεάτρου, είναι όμως χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα έργα του, μια καυστική σάτιρα του πολέμου και όσων τον καπηλεύονται!

Ο σύλλογο μας λοιπόν, θέλοντας πάντα να προωθεί κάθε είδος τέχνης στο τόπο μας, αποφάσισε να φέρει το θεατρικό έργο στην περιοχή μας, για μια και μόνο παράσταση, την Κυριακή 13 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο Σερβίων!

Σας περιμένουμε όλους και να είστε σίγουροι ότι θα γελάσετε μέχρι δακρύων με ένα θεατρικό έργο που τα έχει… όλα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.