Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης με θέμα «το ΕΠΑΛ Δημιουργεί»

sxtuykstukstyukstykt

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης με θέμα «το ΕΠΑΛ Δημιουργεί». Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση και πληροφόρηση των μαθητών Γυμνασίων, Λυκείων και της τοπικής κοινωνίας για τις δυνατότητες και προοπτικές της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε:
Επισκέψεις φορέων, γονέων και κηδεμόνων, μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων, και γενικά της τοπικής κοινωνίας στους εργαστηριακούς χώρους του Κέντρου μας και στην έκθεση έργων των μαθητών μας
Παρουσίαση – ενημέρωση για το Μεταλυκειακό έτος – τάξη Μαθητείας των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.
Ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα: “Το ΕΠΑ.Λ. ένα Λύκειο με προοπτικές”.

Ευχαριστούμε θερμά:
τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τις πρωτότυπες και εξαιρετικές δημιουργίες- κατασκευές, τον ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξαν σε όλη τη διοργάνωση και την προσφορά τους για την επιτυχή ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

όλους τους φορείς, γονείς και κηδεμόνες, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, και την τοπική κοινωνία που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τέλος την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Κοζάνης για τη συνεργασία και τη στήριξη στη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.