Σημαντικές δωρεές πολιτών στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



mamatseio_nosokomeio_kozanis2018

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί από καρδιάς:

Τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κοζάνης για τη δωρεά του, η οποία αφορά χρηματικό ποσό 2.000,00 € για την προμήθεια εξοπλισμού, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής.

Το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων «Μπιμπίρης Χ. και ΣΙΑ Ο.Ε.», για τη δωρεά που αφορά τοποθέτηση κουρτινών σε όλους τους θαλάμους, το διάδρομο και το θάλαμο βραχείας νοσηλείας της Παιδιατρικής Κλινικής.

Τον κ. Γάκη Δημήτρη, για τη δωρεά ενός laptop Lenovo, στη μνήμη της μητέρας του, προκειμένου να καλύψει ανάγκες των ιατρών της Παθολογικής Κλινικής.

Την κα Τσουκνίδα Μαρία, για τη δωρεά τριάντα (30) μαξιλαριών για τις ανάγκες της Παθολογικής Κλινικής στη μνήμη του Τσουκνίδα Αθανασίου καθώς και τη σύζυγο του Τσουκνίδα Φωτεινή και τα παιδιά του.

Τον κ. Παπαδόπουλο Στέφανο-Παναγιώτη, για τη δωρεά μιας δωροεπιταγής 50€ προκειμένου να καλύψει ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής.

Τον κ. Παπαϊωάννου Κων/νο, για τη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η καθημερινή στήριξη του κόσμου βοηθάει την προσπάθειά μας για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και προσωπική ευτυχία.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΛΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.