Συνελήφθη 50χρονος σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για καλλιέργεια, κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων



1snasrtyjhsrjrtyjt

Συνελήφθη χθες (07-05-2018) μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ένας 50χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε αγροτεμάχιο και οικία του 50χρονου, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -56- εκατοστών,
-192- σπόροι κάνναβης,
μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
-1- μη λειτουργικό κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ και
-5- φυσίγγια.

2dsfghjnstjystgjtyg

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

2 σχόλια στο άρθρο “Συνελήφθη 50χρονος σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για καλλιέργεια, κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.