Αγώνας δρόμου στην Κοζάνη στο πλαίσιο της εβδομάδας εκδηλώσεων κατά των ναρκωτικών

agonas_dromou_345624567

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης διοργανώνει αγώνα δρόμου – δυναμικού βαδίσματος 4 χλμ. την 13-05-2018 και ώρα 11:30΄ στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της εβδομάδας εκδηλώσεων κατά των ναρκωτικών (7-13/5).

Τεχνικές λεπτομέρειες αγώνα:

Ώρα έναρξης αγώνα: 11:30΄
Ώρα λήξης αγώνα: 12:30΄
Ώρα απονομών: 12:45΄
Διαδρομή: [Αφετηρία] Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Πλατεία Νίκης) – Μπουσίου – Μητροπολίτου Φωτίου – Λ. Ανδρέα Παπανδρέου – Κυκλικός κόμβος (Επ. οδός Κοζάνης – Λευκόβρυσης) – Λ. Ανδρέα Παπανδρέου – Μητροπολίτου Φωτίου – Μπουσίου – Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Πλατεία Νίκης) [Τερματισμός].

Συμμετοχή: Στον αγώνα δρόμου δύναται να συμμετέχουν όλοι οι ελεύθερα ασκούμενοι, με δική τους ευθύνη, όσον αφορά τη σωματική τους υγεία .
Επιπλέον δύναται να συμμετέχουν και ανήλικοι με υπογεγραμμένη έγκριση των γονέων – κηδεμόνων τους .
Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 12-05-2018 και ώρα 12:00΄ στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail ) pk@sporti.gr
Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές και στην υπ΄αρ 6947803350 τηλ γραμμή κινητής τηλεφωνίας (Υ/Α΄ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Μηνάς) με την επιφύλαξη της υποχρεωτικής δήλωσης συμμετοχής από το συμμετέχοντα ,κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις δηλώσεις συμμετοχής.
Η παραλαβή των αριθμών των συμμετεχόντων θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης κατά τις ώρες 10:00΄-14:00΄ της 12-05-2018, ημέρα Σάββατο .
Ο αγώνας δεν είναι αγωνιστικής χροιάς αλλά ο σκοπός είναι να αναδειχθεί το μήνυμα των δράσεων κατά των ναρκωτικών.

Βραβεύσεις: Οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες του αγώνα ,θα βραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Παροχές: Θα υφίσταται σταθμός υδροδοσίας έναντι του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης (2ο χλμ.).
Επιπλέον θα υπάρχουν αποδυτήρια ανδρών και γυναικών στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.
Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί αναμνηστικό καπέλο (τζόκεϊ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.