Αλλαγή χώρου αιμοδοσίας την Τετάρτη 9/5 από τη «Γέφυρα Ζωής» λόγω κακοκαιρίας



arjar456tuwa5r6juw5rt6ujyΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Αιμοδοσία που διοργανώνουμε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη από τη χώρα μας φέτος, την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018  από τις 12:00 – 20:00, (προσέλευση μέχρι 19:00), θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου, Π.Χαρίση 23, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Η Ελλάδα έχει αναλάβει τη διοργάνωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018 και η πόλη μας επιλέχτηκε να είναι μια από τις δώδεκα πόλεις της χώρας που θα κάνουν σχετικές δράσεις.

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του εθελοντισμού, να στηρίξουμε έμπρακτα το φετινό σύνθημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας «Να είσαι εκεί για τον άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή».

Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών και εγγραφή νέων εθελοντών, σε συνεργασία με το Κέντρο εθελοντών δοτών μυελού των  οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ)-Χάρισε Ζωή!

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.