Εκδηλώσεις στην πλατεία Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 2018 από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης

mamatseio_nosokomeio_kozanis2018

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 2018, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 06/5/2018 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης (Πλατεία Νίκης).

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής :

– Έναρξη ώρα 17:00 . Απασχόληση παιδιών και διανομή εικαστικού υλικού με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία, παράλληλα με τη διανομή εντύπων για την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στους ενήλικες.

– Ώρα 18:00 έως 19:00 : Σκυταλοδρομία από το χώρο του Νοσοκομείου Κοζάνης , μέσω της οδού Δημοκρατίας, έως το χώρο της Κεντρικής Πλατείας, δια μέσου των πεζοδρόμων.

– Ώρα 19:00 : Ομιλίες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και χαιρετισμοί

– Μουσικές εκδηλώσεις

– Συμμετοχή των Συλλόγων και των Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών στην εκδήλωση και με δική τους παράλληλη δράση.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα «Φίλιππος».

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» συμμετέχει με δύο μουσικά σύνολά του στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρες 17.00 – 19.00 υπό την αιγίδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τη μουσική δημιουργία των μαθητών του σχολείου μας και υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται μέχρι 30 Μαΐου 2018 οι αιτήσεις των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ Δημοτικού που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κατά το επόμενο σχολικό έτος 2017-2018 (πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.