Παρουσίαση του Project Cronus από την ομάδα Hyperion Robotics του ΠΔΜ στην Κοζάνη



lutyfdlk7y5tswk6swjk6sy6H Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Project Cronus από την ομάδα Hyperion Robotics, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 κα ώρα 13:00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (Μπακόλα και Σιαλβέρα).

Το Project Cronus της Hyperion Robotics, αποτελεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ερευνητικό πλαίσιο της ομάδας.

Πρόκειται για ένα σύστημά που καλείται να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο στο κλασσικό παιχνίδι σκάκι. Περιλαμβάνει το προγραμματιστικό (αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης, αλληλεπίδραση συστημάτων) και το μηχανικό τομέα (λειτουργία ρομποτικού βραχίωνα, κινηματικά μοντέλα). Το εν λόγω project, υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης
Παρουσίαση του Project Cronus από την ομάδα Hyperion Robotics
«Το Σκάκι: Αθλητικές, Επιστημονικές, Καλλιτεχνικές & Ψυχαγωγικές Πτυχές», Κοσμήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Π.Δ.Μ., Καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης
«Σχεδιάζοντας ένα Ρομποτικό Αυτοματισμό», Λέκτορας Π.Δ.Μ. κ. Μηνάς Δασυγένης
«Ψυχαγωγική Ρομποτική», Υποψήφιος διδάκτορας Π.Δ.Μ., κ. Δημήτριος Ζιούζιος
Συζήτηση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.