Με τη συμμετοχή 5 ορχηστρών πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



zkutdludtlutdslktusdkystsjyrdsutfdu

Η 1η Συνάντηση Φιλαρμονικών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Απριλίου 2018 στην Κοζάνη, σε μια διοργάνωση του Δήμου Κοζάνης και του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαζί με τη Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα» άλλες 4 ορχήστρες: η Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων, η Φιλαρμονική Δήμου Καλαμαριάς, ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού Κερκύρας και η Ορχήστρα Πνευστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”658″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.