Το νέο Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης ergatiko_kentro_kozanis

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης με τον Άρη Κουρκούτα να αναλαμβάνει την θέση του Προέδρου με 8 ψήφους, από τους 11 παρόντες, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, κατόπιν αποχώρησης της ΑΚΕ της δεύτερης σε ψήφους παράταξης με επικεφαλής τον Γιάννη Μανέ. Από τους 11 συμμετέχοντες στην διαδικασία της εκλογής του Προεδρείου ψήφισαν οι 8 ενώ η ταξική ενότητα αφού πρότεινε αντιπροσωπευτικό προεδρείο, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό με αποτέλεσμα οι 3 εκλεγμένοι της εν λόγω παράταξης να ψηφίσουν λευκό.

Στην θέση του Γενικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο Σάκης Τολιόπουλος που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος από την παράταξη της ΠΑΣΚΕ, ενώ την θέση του ταμία αναλαμβάνει ο Ιωάννης Ζαρκοδήμος με αναπληρωτή ταμία τον Γιάννη Τσιρώνα. Οργανωτικός Γραμματέας αναλαμβάνει ο Ελευθέριος Αδάμ με 8 ψήφους και Α΄Αντιπρόεδρος από την παράταξη της ΔΑΚΕ ο Σωφρόνιος Καραγιαννίδης.

Κενές μένουν οι θέσεις καθώς δεν υπήρξαν υποψήφιοι οι θέσεις του Β΄ Αντιπροέδρου του Αναπληρωτή Γραμματέα, ενώ μέλη εκλέχθηκαν ο Σάκης Μάστορας και ο Δημήτριος Τσαουσίδης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.