Εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» για τη Μεγάλη Εβδομάδαdtgsdtgjydetyjetdyjtyghyu

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, μετά από πρόσκληση, το σχολείο μας επισκέφτηκε το ΚΗΦΗ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) Σιάτιστας και παρουσίασε με το Μουσικό Σύνολο Βυζαντινής Χορωδίας υπό τη διεύθυνση του υποδιευθυντή κ. Θεοδωρόπουλου Θωμά στους ηλικιωμένους ένα οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από κείμενα και ύμνους.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, μετά τον εκκλησιασμό, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο, ο οποίος μίλησε στους μαθητές και στις μαθήτριες για τα μεγάλα νοήματα που πρέπει να αντλούμε από τις Άγιες Ημέρες των Παθών του Χριστού, για το πώς να τα εφαρμόζουμε στη ζωή μας και παρακολούθησε τη γιορτή – αφιέρωμα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ευχόμαστε σε όλους να βιώσουν με υγεία την Ανάσταση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.