Επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας



vvudfrtfesduytdwe7utdsudeed

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), Γιάννης Θεοφύλακτος.

Ο κ. Θεοφύλακτος ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χιωτίδη και την υποδιοικήτρια, κα Βαρδάκα για την σημαντική αύξηση θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού την τελευταία διετία, γεγονός που συνετέλεσε τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση 100 χιλιάδων περίπου περιστατικών ετησίως. Επίσης εξετέθησαν στον κ. Θεοφύλακτο αρκετές πηγές σημαντικής εξοικονόμησης στον ετήσιο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου.

Κατόπιν, ο κ. Θεοφύλακτος περιηγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Νέας Πτέρυγας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου (Ογκολογικό, Χειρουργικό, Αιμοληψία κτλ) από τον Διοικητή και την υποδιοικήτρια, καθώς και από τον κ. Περικλή Κοσμολιάπτση (Δντή Τεχν. Υπηρεσίας), τον κ. Δημήτρη Κυφωνίδη (Δντή Ιατρικής Υπηρεσίας), τον κ. Χρήστο Κατσίνα (Τομεάρχη Παθολογικής), τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο (Πρόεδρο Εργαζομένων) και την κα Τσαμπαρλή (Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας).

Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις αφήνουν οι χώροι του ΤΕΙ Μαιευτικής και οι άρτιες εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού σταθμού.

«Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της νέας πτέρυγας καθιστούν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο το στολίδι της Εορδαίας και της Δ. Μακεδονίας», δήλωσε ο Βουλευτής κ. Θεοφύλακτος. «Για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο έχουν γίνει ήδη πολλές θετικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα που βελτίωσαν τις παρεχόμενες ιατρικές και νοσηλετικές υπηρεσίες. Χρέος όλων μας είναι να ενισχυθεί έτι περαιτέρω το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που θα συμπέσει και με τη λειτουργία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της νέας πτέρυγας».

Από το γραφείο του
Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)
Γιάννη Θεοφύλακτου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.