Συνεχίζονται οι δωρεές του κόσμου προς το Μαμάτσειο Κοζάνης – Ευχαριστήριο της διοίκησης του Νοσοκομείου



mamatseio_nosokomeio_kozanis2018

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

– Την Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, για τη δωρεάν παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Μαγνητικού Τομογράφου.

– Την κα Βακουφτσή Φωτεινή, για τη δωρεά της που αφορά ένα σύστημα παροχής δικτυακού αποθηκευτικού χώρου τύπου NAS IOMEGA PX4-300R, προκειμένου να καλύψει ανάγκες του τμήματος Πληροφορικής.

– Την κα Λαζαρίδου Ελισάβετ, για τη δωρεά της που αφορά δύο (2) αναπηρικά αμαξίδια εις μνήμη του θανόντα πατέρα της Λαζαρίδη Απόστολου, προκειμένου να καλύψει ανάγκες του Τ.Ε.Π.

– Τον κ. Παργανά Θεόδωρο για τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, για την αναβάθμιση και τη βέλτιστη λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων του τμήματος Πληροφορικής.

– Τις κυρίες Οικονόμου Αθηνά & Ματίνα για τη δωρεά τους, η οποία αφορά σαράντα πέντε (45) σεντόνια και μαξιλαροθήκες στη μνήμη του θανόντα συζύγου και αδερφού Κωνσταντίνου Οικονόμου, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η καθημερινή προσφορά του κόσμου μας δίνει δύναμη στην προσπάθειά μας για καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση με υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΛΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.