Ευχαριστήριο του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καταφυγίου

katafigi_kozanis2017

 Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καταφυγίου Δήμου Σερβίων- Βελβενδού εκφράζοντας το σύνολο των Καταφυγιωτών θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά και όλους τους συνεργάτες του κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Γρίβα Κωνσταντίνο, για την διαχρονική, όσο και αμέριστη συμπαράσταση στα πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα που ταλάνιζαν το ιστορικό χωριό μας, ιδιαιτέρως δε για τις απόλυτα επιτυχημένες λύσεις που δόθηκαν στα εξής θέματα:

1. Την αποκατάσταση λόγω κατολίσθησης του δρόμου στη θέση Μπιτζινήσιου με αποτέλεσμα να καταστεί και πάλι δυνατή η διέλευση από τον κατεστραμμένο δρόμο.
2. Τον αποχιονισμό, όποτε ζητήθηκε, του δρόμου Βελβεντού- Καταφυγίου, Καταφυγίου προς Ελατοχώρι κατά τους χειμερινούς μήνες.
3. Την τοποθέτηση κάμερας η οποία αναμεταδίδει ζωντανά όλο το 24ωρο εικόνες από το Καταφύγι.
4. Την συντήρηση του δρόμου από τη θέση «διασταύρωση Παλαιογρατσάνου μέχρι το Καταφύγι, έργο το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με 340.000€.

Το παρόν ευχαριστήριο αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης συνεργασίας μας.

Θεωρούμε χρέος μας να γίνουν γνωστές οι προαναφερθείσες δράσεις και έργα που πραγματοποιήθηκαν από την Αντιπεριφέρεια της Π.Ε Κοζάνης, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα στην διατήρηση μιας αξιοπρεπούς παρουσίας του χωριού μας.

Ο πρόεδρος Τ.Κ Καταφυγίου

Τζέλας Ιωάννης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.